



AGENDA

Please note some of the sessions are concurrent.

8:30AM -8:50AM WELCOME MESSAGES & OPENING PERFORMANCE "BETTER"

Duration: 20 min



Roslyn Y. Daniels



Marc H. Morial



Bishop Hezekiah Walker

8:55AM -9:25AM

MENTAL HEALTH & COVID-19

Duration: 30 min



Patrice Harris, MD, MA

8:55AM -9:25AM PRESCRIPTION FOR EXERCISE: BREAST, COLON & PROSTATE CANCERS

Sponsored by Merck

Duration: 30 min



Edith Mitchell, MD, MACP, FCPP

9:30AM -10:00AM



ENDOMETRIAL CANCER AND THE BLACK COMMUNITY

Sponsored by MSKCC **Duration: 30 min**



Carol L. Brown, MD, FACOG, FACS

9:30AM -10:00AM



Duration: 30 min



Michelle Ogunwole, MD

10:05AM -10:50AM RARE AUTOIMMUNE DISEASES: A CLOSER LOOK AT LUPUS NEPHRITIS AND MYOSITIS

Sponsored by KEZAR

Duration: 45 min



John Fowler, MBA



Amit Saxena, MD

10:05AM -10:50AM

CAREGIVING IN THE AGE OF COVID-19

Sponsored by AARP **Duration: 45 min**



Paula Duren, PhD



Kimberly L. Campbell, Esq.



Regina Belle



Nicole Adams

10:55AM -11:25AM



BREAST CANCER IN WOMEN OF COLOR

Sponsored by Pfizer

Duration: 30 min



Janeen Azare, PhD, MSPH

10:55AM -11:25AM

EVERYTHING YOU WANT TO KNOW ABOUT FIBROIDS AND ENDOMETRIOSIS: AND WERE AFRAID TO ASK

Duration: 30 min



Linda Bradley, MD

11:30AM -12:00PM



COVID-19 VACCINE

Duration: 30 min



Dr. Vin Gupta MD, MPA, MSC

11:30AM -12:00PM



Duration: 30 min



Reginald Spears, MD



Angie Stone



Doctor Dré

12:05PM -12:35PM



Sponsored by Bluebird Bio

Duration: 30 min



Ahmar U. Zaidi, MD



Bill Nichols

12:40PM -1:10PM

FITNESS & EXERCISE FOR ALL AGES

Duration: 30 min



DaShaun Johnson / The Guru of Abs

12:40PM -1:10PM

MULTIPLE MYELOMA: OPTIMIZING CARE OF BLACK MULTIPLE MYELOMA PATIENTS

Sponsored by MSKCC **Duration: 30 min**



Neha S. Korde, MD

1:15PM -1:45PM

HEARTLINKS PRESENTS: WOMEN AND HEART DISEASE

Sponsored by the Eastern Area Links

Duration: 30 min



Shuana Tucker-Sims, PhD



Dr. Anjanette Ferris-Senatus, MD, MPH

1:15PM -1:45PM

PROSTATE CANCER & AFRICAN AMERICAN MEN

Sponsored by MSKCC **Duration: 30 min**



Lewis J. Kampel, MD





CLINICAL TRIAL DIVERSITY AND HEALTH EQUITY

Sponsored by Janssen





Melissa (Mel) Hardman MPH, MS, CCRP

2:25PM -3:00PM



HEALTHY COOKING WITH CHEF AARON

Duration: 35 min



Chef Aaron McCargo

3:05PM -3:35PM



THE SCIENCE OF HEALTHY HAIR

Duration: 30 min



William Yates, MD, FACS

3:05PM -3:50PM



THE IMPERATIVE OF DIVERSITY IN CLINICAL TRIALS

Duration: 45 min



Quita Beeler-Highsmith, MBA



Gerren Wilson, Pharm.D.



Mitzi Joi Williams, MD

3:40PM -4:10PM



LET'S TALK ABOUT KIDNEY DISEASE (FSGS) IN AFRICAN AMERICANS

Sponsored by Travere

Duration: 30 min



Keisha L. Gibson, MD, MPH, FASN

4:15PM -4:45PM

THE VALUE OF UNDERSTANDING YOUR GENETICS - DEMYSTIFYING THE RARE DISEASE EXPERIENCE

Sponsored by Global Genes

Duration: 30 min



Ahmar U. Zaidi, MD



R'Kes D. Starling, RPh, MBA



Tricha Shivas, MBe

4:15PM -4:45PM

HEALTHYSEXUAL: TOOLS FOR PROTECTING YOUR SEXUAL HEALTH

Sponsored by Gilead

Duration: 30 min



George Bouldin Gates, MBA

4:50PM -5:10PM

BLACK HEALTH MATTERS IMPACT AWARD CEREMONY

Duration: 20 min



- Carol L. Brown, MD, FACOG, FACS: Physician of Impact
- Stephenie J. Marshall, MS, RD, LDN, CCHC: Advocate of Impact
- Partners for Faith & Health Network (PFHN): Organization of Impact

4:50PM -5:10PM

THE COVID-19 VACCINE EXPERIENCE

Duration: 30 min



Nurse Sandra Lindsay MSN, MBA, RN, CCRN, NE-BC



Interviewed by Leslie Garcia-Fontenot

5:15PM -5:25PM



Duration: 10 min



Roslyn Y. Daniels

5:25PM -5:30PM **CLOSING PERFORMANCE "EVERY PRAISE"**

Duration: 5 min



Bishop Hezekiah Walker & Choir

Sponsored by:

Presenting Sponsors











Gold Sponsors





